Неділя, 19.05.2024, 10:53
Вітаю Вас Гість | RSS

Мусіївський ЗЗСО І-ІІІ ступенів

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 118
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2015 » Листопад » 19

19 листопада 2015  року у Мусіївському НВК пройшов благодійний ярмарок по збору коштів для людей, які постраждали під час трагедії у м. Сватове.                          

За тиждень до цієї події Рада самоврядування учнів виступила з ініціативою проведення цього заходу. Всі учні, батьки та вчителі школи з ентузіазмом підхопили ідею. Але майже для всіх стало відкриттям кількість і якість «товару», який був представлений на ярмарку! Тут можна було купити випічку, десерти та  фрукти.                        

Як кажуть, на «кожний товар знайшовся свій купець»! Під час проведення ярмарки всі були задовільні  –  учні, вчителі, кожен «зміг показати себе та інших подивитися»! А я ... Читати далі »

Переглядів: 456 | Додав: Admin | Дата: 19.11.2015 | Коментарі (1)

Добігає до кінця наймальовничіша пора року − осінь. Земля, ще недавно покрита кольоровою мантією листя, уже готова змінити її на білосніжну ковдру і поринути в глибокий сон. Вихованці Мусіївського дитячого садка «Калинка» обожнюють осінню пору і влаштували гучне дійство на її честь. Весела компанія ні на мить не змовкала, а все співала пісень та вірші розповідала. Також на свято завітали і красуня-Осінь, яка подарували всім присутнім запальний танець та кошик фруктів                                    

Як відомо, осінь славиться розмаїттям овочів та фруктів. Доповнила, і без того чудове свято, виставка з натуральних матеріалів, над якою потрудилися дітки зі своїми вихователями. За допомогою шишок, каштанів, листя, горіхів та яблук під їхніми вмілими руками ожила справжня лісова ка ... Читати далі »

Переглядів: 357 | Додав: Admin | Дата: 19.11.2015 | Коментарі (0)

17 листопада в Міловському будинку культури школярів зібрав зліт волонтерів. У ньому взяли участь представники кожної школи нашого району, які займаються волонтерською діяльністю. Хлопці та дівчата презентували коротенькі виступи, у яких повідали про справи, які вони виконують, наголосивши особливо на турботі про ветеранів, людей похилого віку, одиноких людей та переселенців з зони АТО. Учасники гарно підготувались до цього свята, прикрасивши свої виступи піснями, танцями та, безумовно, своєю щирістю і величезним бажанням творити добро у цьому непростому світі. За свої виступи волонтери всіх загонів отримали грамоти та коровай.                     Зі словом до учасників зібрання звернулася Хрипко Наталія Іванівна - начальник відділу освіти, яка висловила слова подяки від свого імені та від імені кожної людини за їхню самовіддану працю на благо процвітання ... Читати далі »

Переглядів: 425 | Додав: Admin | Дата: 19.11.2015 | Коментарі (0)

 

        15 листопада – Всесвітній день непаління. У Мусіївському НВК було проведено захід, приурочений цій даті. Учитель географії та біології Хрипко Ірина Петрівна провела для учнів 5 – 11 класів усний журнал  за темою «Палити чи не палити?».

       Метою проведення заходу було:

- донести до учнів відомості про  шкоду, яку наносить здоров’ю тютюнопаління;

- ознайомити школярів закладу зі статистикою смертності від куріння на Україні;

- виховувати в дітей потяг до здорового способу життя.

       Спочатку відбувся показ презентації «Шкідливі звички», а потім діти почали мандрівку  сторінками усного журналу.

       Перша сторінка була  «Перше знайомство». З  неї школярі дізналися, що саме Христофор Колумб &n ... Читати далі »

Переглядів: 630 | Додав: Admin | Дата: 19.11.2015 | Коментарі (0)

Форма входу
Пошук
Календар
«  Листопад 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Наш фейсбук
Архів записів