Неділя, 19.05.2024, 00:41
Вітаю Вас Гість | RSS

Мусіївський ЗЗСО І-ІІІ ступенів

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 118
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2017 » Листопад » 30 » Засідання районних методичних об’єднань вчителів фізичної культури та англійської мови
21:53
Засідання районних методичних об’єднань вчителів фізичної культури та англійської мови

Цікаво та енергійно пройшли сьогодні, 30 листопада 2017 року, засідання районних методичних об’єднань вчителів фізичної культури та англійської мови. Мусіївський НВК гостинно зустрів своїх колег з усього району разом з методистом Міловського РМК Лисенко З.М.. Педагоги співпрацювали під гаслом Сократа «Хто хоче зрушити світ, нехай зрушить себе».

Вчителі легко включилися в ділову гру «Особистісний ріст вчителя як мета педагогічного процесу», яку провела заступник директора з НМР Мануйлова О.В.. Колектив колег був поділений на три групи, які потім обрали собі назви та девізи. Так група «Пілоти вищого пілотажу» працювала за девізом «Вище, краще, професійніше», група «Пілот» - під девізом «Ми літаємо в знаннях, професія вчителя просто клас!», група «Винищувачі» - під девізом «Винищуємо зло, сіємо добро». Такі назви груп та девізи учасники ділової гри обрали з нагоди святкування 30 листопада 2017 року Дня радіотехнічних військ Повітряних сил Збройних Сил України.

Не дивлячись на те, що за «круглими» столами працювали вчителі різних фахових напрямків (вчителі фізичної культури і вчителі англійської мови), ідеї приймалися одноголосно, результати напрацювань мали високий професійний рівень.

Двомовна гра – квест «Сходження на мовний олімп» дала можливість вчителям англійської мови випробувати себе на шести станціях: «Острів Козачий», «Waterfall of Music», «Долина ребусів», «Rock of English Expression», «Печера диких українців», «River of English Words». Цей захід для них провели вчитель англійської мови Дмитренко Н.А. та вчитель української мови та літератури Курка І.І., допомагали на кожній станції експерти – учні 10 класу.

У спритності та кмітливості позмагалися вчителі фізичної культури в рамках майстер-класу «Рухливі ігри та естафети, їх місце у процесі формування компетентностей учнів», який показав вчитель фізичної культури Тищенко О.О..

Закінчилася зустріч обміном вражень та позитивними побажаннями.

Підготувала заступник директора з НМР Мануйлова О.В.

Переглядів: 455 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук
Календар
«  Листопад 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Наш фейсбук
Архів записів