Неділя, 19.05.2024, 02:59
Вітаю Вас Гість | RSS

Мусіївський ЗЗСО І-ІІІ ступенів

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 118
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2017 » Червень » 18 » Заключний акорд неповторної шкільної симфонії - випускний дев'ятикласників
20:43
Заключний акорд неповторної шкільної симфонії - випускний дев'ятикласників

В далеку путь сьогодні вирушаєм, 

В минуле вже не буде вороття,

З чарівними вітрилами чекає 

Нас корабель із назвою «Життя»!

9 червня Мусіївський НВК випустив у вільне плавання учнів 9 класу. Хвилючою та урочистою видалася святкова лінійка з нагоди вручення свідоцтв про базову середню освіту. Розпочався випускний бал  танцем маленьких янголяток, які згодом відправилися до країни юності, як і наші вже дорослі принци і принцеси. На сцені зявилися випускники 2017 року. Їх радо привітала директор НВК Вадченко Л.В., побажала їм здійснення мрій, щастя, миру та досягнення поставлених цілей. А потім юнаки та дівчата розповіли про свої дитячі роки, цікаве навчання в школі, звернулися зі словами подяки до вчителів та всіх працівників НВК, яких привітали квітами. Всі привітання супроводжувалися відео фрагментами шкільного життя, незабутніми фотомиттєвостями.

Дуже зворушливим було звернення зі словами подяки до батьків, а глядачів в залі вразили дитячі сімейні фотографії випускників, які з'являлися на екрані. Хвилюючим моментом для кожного випускника стало урочисте вручення першого документа про освіту, два з яких були з відзнакою – у Кривульчак А. та Пройдисвіт Андрія.

Несподіваним став виступ батьків випускників, які сказали багато приємних слів своїм дітям, подякували вчителям за виховання дітей, а потім батьки заспівали енергійну пісню та виконали запальний танець для всіх присутніх.

З напутнім словом до випускників звернулися перша вчителька Лазуренко Олена Іванівна та класний керівник Осінцева Світлана Володимирівна. Учні отримали від класного керівника «Заповіт випускнику України», а наприкінці Олена Іванівна та Світлана Володимиріна подарували дітям прощальну пісню.

"Мрійте, кохайте, прагніть до кращого, і все у вас буде добре. А школа, як пам»ять про ваше дитинство, хай висвітлює ваш життєвий шлях. Щасти вам! У добру путь, наші любі діти, корабель життя чекає на вас", - наостанок побажала Світлана Володимирівна.
Закінчилося урочисте свято прощання зі школою на вулиці – випускники випустили в небо білих голубів задля здійснення всіх запланованих мрій.

Звіт підготувала класний керівник 9 класу Осінцева С.В.

 

Переглядів: 353 | Додав: Admin | Рейтинг: 4.5/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук
Календар
«  Червень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Наш фейсбук
Архів записів