Неділя, 19.05.2024, 09:42
Вітаю Вас Гість | RSS

Мусіївський ЗЗСО І-ІІІ ступенів

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 118
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2015 » Червень » 27 » Випускники – наче лелеки, зібрались в вирій відлітать...
10:50
Випускники – наче лелеки, зібрались в вирій відлітать...

      Випускники – наче лелеки, зібрались в вирій відлітать.

В дороги ранні і далекі, серця Вкраїні щоб віддать…

          Щоб на олтар знання покласти, вклонитись рікам і полям,

              Лицем у землю щоб не впасти, не зрадить школі й вчителям.

         Учора пролунав останній дзвоник для наших випускників, а сьогодні, 30 травня 2015 року, - Випускний бал. Сьогодні якось особливо співали пташки, сонце, спокійне та мирне, не поспішаючи, сідало за обрій, небо було чистим та безмежним. Цей пам’ятний літній вечір ніби пророкує вам, тим, хто вступає в доросле життя, ясну та спокійну долю, чистий та безмежний шлях  Сьогодні ми зібралися на незвичайне свято, якого немає в жодному календарі. У цьому святі поєднані біль розставання і світлі надії, радість зустрічі з майбутнім. Сьогодні прощаються зі школою наші випускники. Сьогодні у нас – випускний вечір!

 О 19 годині в приміщенні Будинку культури села Мусіївки  відбулося це свято з нагоди вручення важливого документу, атестату. Вручення атестатів, «доросле» вбрання, обмін побажаннями, сльози і сміх, зустріч сонця – це те, що запам’ятається. Дівчата у гарних вечірніх сукнях, хлопці у костюмах. Такі вродливі, по-дорослому серйозні, схвильовані, але щасливі, вони не стримували ні посмішок, ні сліз. Для них, сімнадцятилітніх, випускний бал є певною межею, за якою розпочинається доросле життя. У минулому шкільні уроки, дзвоники на веселі перерви, останній шкільний екзамен, попереду – безліч можливостей для самореалізації, здійснення мрій і задумів, широка дорога нового життя, самостійного, дорослого.

 Відкрили вечір ведучі свята- Юля та Владислав. Вони надали слово директору школи Вадченко Людмилі Вікторівні, яка вітала випускників із закінченням школи, зичила їм удачі у всьому, щоб збувалися мрії, надії і сподівання.

Опісля відбулася церемонія вручення основних документів про закінчення школи – атестатів. До учнів звернулися: Мірошник Микола Олександрович- Мусіївський сільський голова; Альчаков Олександр Вікторович - заступник голови Міловської РДА; їхні перші вчителі –Поплавська Олена Олександрівна та Лазуренко Олена Іванівна, класний керівник - Медведєва Світлана Іванівна та батьки. Вони побажали випускникам легкої дороги у самостійне життя, здійснення всіх мрій, задумів і творчих планів!

 … Дивне все-таки слово ніколи. Все буде: Вищий навчальний заклад, сім’я, діти. Робота, а ось школи… вже не буде – і дитинства також не буде.

Дитинство минуло. Воно відходило по краплині, тихо й непомітно, з першими літерами на дошці, з коротеньким платтячком, з пронизуючими дзвінками, які дорожчі за всі теореми на світі, зі знайомим, звичним голосом першої вчительки…
Так дивовижно складається життя, що сьогодні ви ще разом, наші випускники, одинадцятикласники, а завтра – ваші шляхи розійдуться.

Щиро бажаємо вам, шановні випускники, міцного здоров’я, успіхів, особистих перемог, реалізації задумів і творчих планів!

Нехай  знання, отримані в школі, неодмінно стануть запорукою вагомих здобутків, допоможуть вам досягти омріяних вершин у вашій майбутній діяльності!

Божого вам благословення, щедрої долі, вірних друзів, наснаги, оптимізму та невичерпної енергії!                                                

Щасти вам у всьому!   В добру путь!

Переглядів: 418 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук
Календар
«  Червень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Наш фейсбук
Архів записів