Неділя, 19.05.2024, 08:02
Вітаю Вас Гість | RSS

Мусіївський ЗЗСО І-ІІІ ступенів

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 118
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2018 » Червень » 24 » Відпочинок у таборі «Сонячна країна»
12:26
Відпочинок у таборі «Сонячна країна»

Літо, літечко… Золота, чарівна для дітей пора.

З 29.05.18 р.  по 15.06.18 р. в Мусіївському НВК працював пришкільний табір відпочинку «Сонячна країна» на чолі з начальником табору  Куркою Іриною Іванівною, де оздоровилося  26 учнів 1-8, 10 класів. Усі учні були поділені на два загони:  «Дружні»  та « Орбіт».

Кожен день у таборі мав свою назву: День загону, День екології, День захисту дітей, День здоров'я, День краси та інші. Майже всі заходи проходили у вигляді змагань між двома загонами.

Робота табору розпочалася 29.05.2018 року урочистою лінійкою «Сонце посміхається, дитячий табір відкривається!» та організаційними  зборами загонів, на яких було обрано командира табору (Кривульчак Олену), командирів загонів (Пройдисвіта Андрія та Протоковила Дмитра) та ознайомлено з правилами поведінки в таборі. У цей день також відбувся конкурс  малюнків на асфальті «Діти миру».

На День загону діти презентували кожен свій загін, виготовляли загонові газети. Дуже вразило те, що діти проявили креативність, творчий підхід  під час представлення загонів.

На День фантазерів відбувся конкурс малюнків «Кляксографія», який провела вихователь Лазуренко О.І. Діти вразили своїми фантазіями. Змістовним та цікавим був «Зоряний час», який провела вихователь  Осінцева С.В.

На День захисту дітей відбулася святкова дискотека, де діти проявили себе як маленькі артисти, отримали заряд бадьорості. О 16 годині в смт Мілове відбулося свято до Дня захисту дітей, яке відвідали і вихованці табору. Діти були в захваті від свята, зарядилися позитивними емоціями.

Дуже цікавим та змістовним був Екологічний турнір знавців природи, який провела вихователь Сусоєва О.О. на День екології. Змагалися дві команди «Флора» та «Фауна». Конкурси були цікаві, різноманітні. Діти залишилися дуже задоволені, а переможці  були нагороджені грамотами.

Усі ми знаємо, що спорт – це здоров’я.  Велика увага в таборі приділялася  спортивним іграм, естафетам та змаганням, які проводив учитель фізкультури Тищенко Олександр Олександрович.

Так ведеться у нашому житті, що казки, мабуть, полюбляють і дорослі, і малі. І тому не дивно, що День казки в таборі запам’ятали всі. Вихователь Плотнікова М.М. провела дуже захоплюючу вікторину «Впізнай казку», де діти проявили свою обізнаність щодо українських казок. А потім кожен загін намалював ілюстрації до казок «Маша та Ведмідь» та «Червоний капелюшок». Всі учасники дійства отримали масу задоволення.

Музика відіграє величезну роль у житті кожної людини.  Тож недаремно   8 червня був Днем музики. Вихователь Лазуренко О.І. провела музичну вікторину, яка пройшла у веселій, доброзичливій атмосфері та було дуже приємно почути, що діти знають дуже багато українських пісень. Потім пройшли конкурси «Вгадай героя з мультфільму», «Пісня навпаки», на яких діти проявили кмітливість, творчість.

«Хай звучить веселий сміх, щоб гарний настрій був у всіх». Саме під такою назвою пройшло свято у День гумору, яке провела вихователь Юсіфова Н.В. Після проведених захоплюючих конкурсів, гри «Сміх для всіх», гумористичного колажу і діти, і вихователі табору отримали заряд бадьорості, позитивні емоції та пречудовий настрій.

Недаремно в народі кажуть, що краса врятує світ. У День краси, який провела  вихователь Юсіфова Н.В., після багатьох цікавих конкурсів було обрано Міс та Містера табору –  Новохатську Олександру та Іванця Кирила, яких було нагороджено на святковій лінійці.                         

15 червня 2018 року  на святковій лінійці відбулося  урочисте закриття пришкільного табору відпочинку «Сонячна країна», де були підведені підсумки роботи табору.

Під час перебування дітей у пришкільному таборі відбулися такі екскурсії: до смт. Мілове на свято до Дня захисту дітей,  до драматичного театру на виставу до  м. Сєвєродонецька, до Кінного театру смт. Мілове. Діти залишились дуже задоволені. Вони отримали незабутні враження  від  цих поїздок.

Діти залишилися дуже задоволені роботою табору.

 

Переглядів: 328 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук
Календар
«  Червень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Наш фейсбук
Архів записів