Неділя, 19.05.2024, 10:12
Вітаю Вас Гість | RSS

Мусіївський ЗЗСО І-ІІІ ступенів

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 118
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2020 » Березень » 8 » Весняний телемарафон
10:31
Весняний телемарафон

Березень — перший місяць вес­ни. Навесні народжується все пре­красне.    З приходом весни оживають луки, ліси, поля, вся наша барвиста земля. У  березні ми відзначаємо свято на­ших найдорожчих, найрідніших і наймиліших матусь і бабусь. Дзвінкі краплин­ки, перші квіти, зігріті першими со­нячними променями – це весна. Ра­зом із нею настає на нашій планеті Міжнародний жіночий день це свято найкрасивішої, найелегантні­шої, найдобрішої, найніжнішої половини людства. Од­ним словом — свято жінок! Мама –  перше слово, яке з радісною усмішкою вимовляє дитина. Матір у всі віки шанували, любили…

Разом із приходом весни в дошкільний навчальний заклад «Калинка» завітав святковий ранок 8 Березня.

Свято проводилось у музичному залі, який яскраво оформлений, відповідно до тематики свят та пори року. Батьки пошили для дітей сценічні костюми  відповідно до ролей дітей, які вражали своєю вишуканістю, різноманітністю.

Всіх жінок, мам, бабусь, сестричок, дівчаток привітали джентльмени і як справжні Розмірковуючи, який найкращий подарунок зробити мамам , дійшли до висновку, що найкращим подарунком для любих мам будуть їхня любов та палаючі серця.

А ще були пісні, веселі і ліричні, про весну, про мам, про бабусь, про подружок дівчаток.

Молодша група запалила зал танком маленьких бджілок. Але й старша група не відставала та теж подарувала танок малесеньких долоньок коханим матусям.

Не залишилися осторонь і дорослі. Мами виконали танок разом зі своїми дітками та запалили зал своєю енергетикою. А під час проведення ігор проявили високий артистизм, винахідливість та спритність.

За веселими таночками, піснями, сценками, віршами іграми час сплинув непомітно, тож на прощання –  подарунки від дітей зроблені власними руками.

Усі присутні отримали величезне задоволення від свят.

Свято 8 березня в дитячому садочку вдалося на славу й принесло у душі малечі та їх батьків красу весни, ніжність квітів та сонячне тепло.

Переглядів: 251 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.7/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук
Календар
«  Березень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Наш фейсбук
Архів записів