Неділя, 19.05.2024, 00:16
Вітаю Вас Гість | RSS

Мусіївський ЗЗСО І-ІІІ ступенів

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 118
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2017 » Листопад » 24 » Тиждень початкових класів
11:14
Тиждень початкових класів

У нашій школі з 13 по 17 листопада 2017 р. пройшов тиждень початкових класів. Тиждень пройшов під девізом «Кожен день у нас цікавий, веселий і яскравий». Було проведено ряд заходів, які підпорядковувалися тематиці кожного дня.

З першого дня молодші школярі занурилися в круговерть подій. Тематика проведених заходів мала назву «Подорож у цікавий світ природи». Розпочався тиждень змістовною та яскравою грою «Природничий грайлик», учасниками якої стали 4 команди учнів 1-4 класів, яку провела класний керівник 3 класу Мойсеєнко Т.А. Ця гра мала на меті визначити найкращих знавців природи. Перемогу отримали команди учнів 1 та 2 класів. Команда учнів 3 класу посіла ІІ місце, а учні 4 класу – ІІІ місце. У вівторок заходи проходили під девізом «Хто багато читає – той багато знає». Цікавою та пізнавальною стала для учнів 1-4 класів інтелектуальна гра «Вундеркіндер», яку підготувала та провела класний керівник 4 класу Шлапак Л.В. Гра складалася з чотирьох блоків завдань з різних основ наук. Юні інтелектуали були активними, творчими, старанними, показали гарні знання. За підсумками гри І місце зайняли учні 3-4 класів, ІІ місце – учні 1-2 класів.

Середа пройшла під девізом «З Україною в серці живу».

Вишиванка – символ Батьківщини,

Дзеркало народної душі,

Не для когось, не для забаганки,

А для себе ти її носи.

У цей день у нашій школі для учнів початкових класів проводилось свято «Чарівна краса вишиванки». У святково прибраній залі, де проходив захід, панувала атмосфера творчості, патріотизму, добра та любові до рідної неньки – України. В цей день усі бажаючі вбралися у національні сорочки. Вишиванки одягли наші любі діти та шановні вчителі. Звучали веселі пісні про вишиванку. Дівчатка затанцювали танок з віночками. Усі присутні пригостилися святковим караваєм.

Четвер пройшов під девізом «Здоров'я дитини – багатство країни». В цей день класний керівник 1 класу Сусоєва О.О. провела спортивну гру – квест «Спритні, швидкі, витривалі». В грі приймали участь три команди: Покемони, Капітошки, Розбишаки. Спочатку команди пройшли три станції: «Приказки та прислів'я про спорт», «Загадки про спорт», «Цікаві питання про спорт». Завершальною станцією була станція «Веселий зал», де учні показали всі уміння і знання, які отримали на уроках фізичної культури. Три перші станції команди пройшли з рівними балами. На четвертій станції перемогу отримала команда Покемонів, другими були Розбишаки, а третіми стали Капітошки. Гру судило компетентне журі із вчителів початкових класів. Потік позитивної енергії не міг не зарядити радістю та ентузіазмом і учасників, і глядачів.

 

За підсумками тижня переможці та активні учасники конкурсів і тематичних виставок були нагороджені грамотами та подяками.

Продемонструвавши свої здібності та знання під час проведення виховних заходів, учні початкових класів ще раз довели, що вони талановиті, розумні, активні і допитливі. Тиждень початкових класів став яскравою сторінкою шкільної родини.

І на завершення… Ми, вчителі, прагнемо зробити нашу школу острівцем людяності і гуманізму, творчості й постійного пошуку. А допоможуть у цьому наші вихованці та їхні батьки.

Звіт підготувала Шлапак Л.В.

Переглядів: 382 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук
Календар
«  Листопад 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Наш фейсбук
Архів записів