Неділя, 19.05.2024, 05:59
Вітаю Вас Гість | RSS

Мусіївський ЗЗСО І-ІІІ ступенів

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 118
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2017 » Лютий » 18 » Тиждень початкових класів
23:24
Тиждень початкових класів

Згідно робочого плану  Мусіївського НВК  з 6 по 10 лютого пройшов тиждень початкових класів. Кожен день мав свою назву та тематику. Розпочала тиждень цікавою розповіддю про зимуючих птахів та допомогу їм взимку Лазуренко О.І., яка провела з учнями конкурс малюнків «Зимуючі птахи України». Переможцями конкурсу стали учні: Сидоренко Дмитро - 1 клас, Шаповалова Дарина – 2 клас, Дмитренко Анастасія – 3 клас, Устименко Віталіна - 4 клас. Переможців конкурсу було нагороджено грамотами.

Другий день тижня був присвячений спорту. Сусоєва О.О. провела свято «Веселі старти» для учнів початкової ланки та вихованців ДНЗ «Калинка». За перемогу змагалося три команди: «Убивча сила», «Богатирі», «Слідопити». У кожному  конкурсі велась запекла боротьба. Перемагала то команда «Убивча сила», то «Богатирі», але переможцем змагань стала команда «Слідопити» з рахунком 16 балів, 2 місце зайняли дві інших команди, набравши по 15 балів. Команди отримали грамоти, солодощі та масу задоволення.

Шлапак Л.В. для учнів провела гру «Кращий мовознавець». Учні брали участь у конкурсах мовних кросвордів, тематичних ребусів, творчих завдань з української мови. Переможцями у конкурсі ребусів стали учні 3 класу. ІІ місце з цього конкурсу посіли учні 2 класу. У конкурсі творчих завдань перемогу отримали учні 1 та 4 класів.

Учні 1-4 класів прийняли активну участь у грі «Математичний гравікон», яку для них підготувала Мойсеєнко Т.А. Для учнів учитель організувала цікаві завдання: «Магічний квадрат», «Логічні задачі», «Математичний  лабіринт», «Цікаві геометричні завдання». Усі учні прийняли активну участь у грі, показали свої математичні здібності, логічне мислення і залишилися дуже задоволеними грою.

Завершила тиждень початкових класів Байдик Тетяна Миколаївна, яка провела відкрите заняття з художньо-естетичного розвитку з дітьми старшого дошкільного віку, з використанням інноваційних технологій, на тему «Подорож до казкового лісу». Діти в казковій майстерні виготовили подарунки для лісових звірят. Заняття було цікаве, змістовне, діти отримали величезне задоволення від роботи.

Переглядів: 380 | Додав: Admin | Рейтинг: 4.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук
Календар
«  Лютий 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728
Наш фейсбук
Архів записів