Неділя, 19.05.2024, 07:16
Вітаю Вас Гість | RSS

Мусіївський ЗЗСО І-ІІІ ступенів

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 118
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2020 » Березень » 1 » ТИЖДЕНЬ МІФ
14:08
ТИЖДЕНЬ МІФ

«Не достатньо опанувати премудрість,

потрібно ще вміти нею користуватися».

«Не достатньо опанувати премудрість,

потрібно ще вміти нею користуватися».

В нашій школі стало традицією щорічно проводити предметні тижні. З метою залучення учнів до активної пізнавальної діяльності, розширення їхнього математичного кругозору, пробудження в учнів інтересу до математики, фізики, інформатики у лютому 2020 року в школі пройшов тиждень МІФ.

Тиждень розпочався лінійкою, на якій учні познайомились з планом заходів тижня МІФ. Протягом тижня учні школи виконували цікаві завдання: розгадували ребуси, кросворди, розв’язували задачі.

На кожен день тижня сплановано заходи: конкурси "Брейн ринг"для учнів 5-6 класів,"Знавці інформатики", "Турнір кмітливих"для учнів 6-7 класів, урок цікавої математики"Інтелектуальний марафон" для учнів 8-9 класів, конкурс комп’ютерного малюнка, зробленого в будь-якому графічному редакторі.

У понеділок, 10 лютого, вчителем інформатики Осінцевою С.В. проведено інформаційний марафон «Знавці інформатики» для учнів 5-7 класів під гаслом "Усім, хто навчає інформатики, Усім, хто вивчає інформатику, Усім, хто любить інформатику, Усім, хто ще не знає, що може любити інформатику", метою якого було  виявити творчий потенціал та здібності будь-якої дитини, незалежно від оцінок по предмету, підвищити  інтерес до ІТ, прищепити любов до інформатики через спільну діяльність; розвивати вміння гідно відстоювати свою точку зору в процесі групової та колективної роботи; виховувати культуру мовлення та поведінки, комунікабельність, стимулювати пошуково-пізнавальну діяльність. Жеребкування було сформовано дві команди «Нулики» та «Одинички». Під час заходу діти охоче розгадували ребуси, загадки та анаграми, взяли участь у веб-квесті «Безпечний інтернет». У веселій та запеклій боротьбі перемогу здобула команда «Нулики».

24 лютого 2020 року, в рамках тижня  учні 9 класу активно та наполегливо попрацювали на уроці цікавої математики «Інтелектуальний марафон». Учні мандрували просторами царства Логіки. Вони відвідали пункти  «Перевір себе», «Поверни до казки», «Знайди зайве слово», «Логічні припущення».«Математика – це країна, яка не має меж, тому і вивчати її можна без кінця», - таким висновком закінчили гру учні 9 класу, а вчитель Мануйлова О.В. нагадала їм поради Великого математика Піфагора:

  • Живи так, щоб твої друзі не стали недругами, а твої недруги стали друзями.
  • Твори велике, не обіцяючи великого.
  • Тимчасова невдача краща за тимчасову удачу.
  • Роби лиш те, що в майбутньому не засмутить тебе.
  • Не вважай себе великою людиною за розміром тіні під час заходу Сонця.
    Діти отримали емоційно-позитивний заряд. Кожен із них, враховуючи свої індивідуальні особливості та інтереси, міг працювати із захопленням. Під час заходів учні дізнавалися багато цікавого, нового і корисного.

Переглядів: 241 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук
Календар
«  Березень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Наш фейсбук
Архів записів