Неділя, 19.05.2024, 09:08
Вітаю Вас Гість | RSS

Мусіївський ЗЗСО І-ІІІ ступенів

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 118
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2019 » Лютий » 18 » Тато, мама, я - спортивна сім'я!
08:36
Тато, мама, я - спортивна сім'я!

Будь-яка війна - це катастрофа для людства. Вона нехтує найбільшою цінністю на землі - людським життям. 

У  народну пам’ять  глибоко врізалася  неоголошена афганська війна, відгомін якої ми відчуваємо й досі. Вона чорним смерчем пронеслася над просторами України, зачепила переважно прості родини робітників і селян, які віддали своїх, часто єдиних, синів до армії, не відаючи, через яке пекло їм доведеться пройти.

"Сьогодні виповнюється 30 роки з дня виводу радянських військ з Афганістану. І  ми всі  зібралися в цій залі, щоб вшанувати  тих, хто поліг у афганських ущелинах і  вшанувати тих наших односельців, яким пощастило повернутися до рідного дому."   

Такими словами розпочалося родинне свято «Тато, мама, я – спортивна сім’я», приурочене 30-річчю з дня виводу радянських військ з Афганістану.

Спортивна зала святково прикрашена, гості сидять в почесній президії, вся шкільна родина чекає учасників змагань. Під звучання козацького маршу в залу заходять сім’ї: Лисенка Назара, учня 1 класу, Ковальської Ольги, учениці 2 класу, Кухтіна Матвія, учня 2 класу і Семеренка Нікіти, учня 2 класу.

Спочатку учні вшановують  наших односельчан – афганців Тищенка О.О., Лисен-ка В.П., Петрових В.П., Шпирька В.М., Розкошного І.І. – розповідають вірші та виконують запальний флешмоб  «Мир над Україною». Всю шкільну родину, гостей привітав Тищенко О.О. і побажав присутнім, щоб вони ніколи не взнали, що таке війна,  щоб жили лише під мирним небом і щоб над Україною запанував МИР. Учениця 3 класу Стрига Кристина подарувала Олександру Олександровичу аплікацію, яка символізує дитячі руки, що  тримають голуба миру.

Після цього до учасників змагання звернулася зі слова привітання директор НВК Вадченко Л.В. і дала команду про початок змагань.

У кожному конкурсі велася запекла боротьба. І всі члени команд  прикладали  максимум зусиль для перемоги. Змагання судило компетентне журі у складі: Тищенка О.О., учасника бойових дій в Афганістані, Пальоного В.Г., вчителя пенсіонера та Тищенка Є.О., вчителя історії. З кожним конкурсом лідер змінювався, цим самим змагання ставало ще цікавішим. По закінченню всіх конкурсів було оголошено результати.

У номінації «Найсильніші» з результатом 20 балів перемогла сім’я Лисенка Назара, в номінації «Найспритніші» з результатом 19 балів перемогла сім’я Семеренка Нікіти, в номінації «Найкмітливіші» з результатом 17 балів перемогла сім’я Кухтіна Матвія і в номінації «За волю до перемоги!» з  результатом 15 балів  перемогла сім’я Ковальської Ольги. Журі визначило найкращого капітана команди – Ковальську Ольгу, ученицю 2 класу,  «Фізично вдосконаленою мамою» стає Лисенко Людмила Сергіївна, а «Найспортивнішим татом» другий рік поспіль стає Семеренко Євген Володимирович.

Хочеться сказати слова вдячності нашим постійним спонсорам – ЧП «Деркачов А.В.», ФОП «Літвінова Г.Ю.», які неодноразова допомагають у проведенні шкільних заходів.

І хочеться закінчити наше свято такими словами:

 

Ну от і все, звучить свисток, 

Гра закінчилась щасливо.

Виходять переможці на місток,

Вітайте їх, ось наша сила!

 

Ми всі здружились, підросли,

Разом сміялись, веселились,

Разом до перемоги йшли

І свято в школі це здійснилось

 

 

Інформацію підготувала вчитель початкових класів Сусоєва О.О.

Переглядів: 277 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук
Календар
«  Лютий 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Наш фейсбук
Архів записів