Неділя, 19.05.2024, 08:31
Вітаю Вас Гість | RSS

Мусіївський ЗЗСО І-ІІІ ступенів

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 118
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2017 » Травень » 30 » СВЯТО ОСТАННЬОГО ДЗВОНИКА
10:59
СВЯТО ОСТАННЬОГО ДЗВОНИКА

Останній дзвоник – це чудова традиція, тепле родинне свято, яке не можна замінити іншими. 26 травня своїм малиновим переспівом пролунали останні дзвоники у загальноосвітніх навчальних закладах району, сповістивши про закінчення ще одного навчального року. Радість та смуток переповнювали серця випускників, адже саме для них востаннє пролунав дзвоник, який кличе їх у подальший життєвий шлях, сповнених надій. Навчання у школі закінчилося. Попереду – нові вершини та нові досягнення.

З самого ранку учні Мусіївського НВК з букетами весняних квітів поспішали на свято, щоб попрощатися із школою на три літніх місяці. У цьому році школу закінчили 7 випускників. Під звуки чарівного вальсу та бурхливі оплески учнів, батьків та вчителів вони урочистим кроком з'явилися на лінійці разом з класним керівником Ларисою Іванівною Коломієць та зі своїми батьками.

У цей радісно – тривожний день директор школи Вадченко Людмила Вікторівна привітала випускників із закінченням навчального року, побажала їм гарно здати ЗНО і вступити до ВНЗ, а всім присутнім добре відпочити на літніх канікулах. Традиційно, за успіхи в навчанні, за перемогу в творчих конкурсах багато учнів було нагороджено грамотами, дипломами та подяками.

Із теплими словами поздоровлень до дітей, батьків та педагогів звернувся начальник служби у справах дітей Коршун Б.Ю.

Голова Мусіївської сільської ради Жихарєв В.І. привітав учнів зі святом і побажав випускникам стати гідними громадянами нашої держави.

Представник духовенства Отець Сергій благословив випускників на щастя, на долю, на довгі роки.

До випускників з напутнім словом звернулися їхні батьки. Вони побажали дітям знайти свою життєву стежину, успішно навчатись, стати достойними, самореалізованими щасливими людьми.

Випускників школи привітали першачки гарними віршами та піснями. Ансамбль учениць 5 класу заспівали пісню «Останній дзвоник». Призери районного конкурсу «Таланти твої, Міловщино!» затанцювали танок «Дивна квітка». Та найбільш хвилюючим для всіх був вальс 11 класу разом з першокласниками.

За традицією випускники, ставши в коло, випустили у небо синьо-жовті кульки, що символізують мир, злагоду, успіх та любов. Бо доля нашої України у руках сьогоднішніх випускників. І хочеться вірити, що їм не забракне сміливості та наполегливості твердо крокувати до обраної цілі, взяти на себе відповідальність за власну долю та долю країни.

Свято останнього дзвоника Мусіївський НВК відзначив в теплій, урочистій атмосфері, в дусі духовного єднання поколінь та на високому патріотичному рівні.

Педагог – організатор Мусіївського НВК Дмитренко Н.А.

Переглядів: 379 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук
Календар
«  Травень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Наш фейсбук
Архів записів