Неділя, 19.05.2024, 09:08
Вітаю Вас Гість | RSS

Мусіївський ЗЗСО І-ІІІ ступенів

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 118
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2016 » Вересень » 4 » Районна серпнева конференція
15:14
Районна серпнева конференція

За давньою традицією перед початком нового навчального року всіх педагогічних працівників збирає разом районна серпнева конференція.  В цей день у педагогів району є можливість обговорити всі важливі питання щодо організації роботи в новому навчальному році.

Цьогорічне зібрання пройшло  29 серпня. Учасників конференції привітали голова Міловської районної ради Кошута Ю.О. та перший заступник, в.о. голови Міловської районної державної адміністрації  Рукавіцин В.М..

Вчителі обговорили тему «Створення умов для нової української школи на Луганщині». Про стан, проблеми та перспективи розвитку освіти Міловщини доповіла начальник відділу освіти Міловської РДА Хрипко Н.І.. Методистами Міловського районного методичного кабінету Мірошник Л.В. та Святополк Л.В. підведено підсумки роботи дошкільних навчальних закладів району та виховної роботи по національно-патріотичному вихованню школярів.

Серед виступаючих був представник нашого навчального закладу. Заступник директора з НМР Мануйлова О.В. поділилася досвідом роботи навчально-виховного комплексу з організації наступності навчання в дошкільному навчальному закладі та початковій ланці школи.

Приємним та хвилюючим моментом свята було нагородження педагогічних працівників за їх віддану роботу, професіоналізм та високі результати у навчанні та вихованні підростаючого покоління. Грамотами Міловської РДА та районної ради були нагороджені директор Мусіївського НВК Вадченко Л.В., заступник директора з НМР Мануйлова О.В., вчитель української мови та літератури Медведєва С.І.. Відділ освіти Міловської РДА нагородив вчителів української мови та літератури Курку І.І. та Самохіну Г.І., вчителя історії та правознавства Пройдисвіт А.В., вчителя географії Хрипко І.П., заступника директора по ДВ Кривульчак Т.І..

Новий 2016-2017 навчальний рік розпочато! Нехай він буде легким і продуктивним!! Учням бажаємо творчості і наснаги!!                   

Матеріал підготувала заступник директора з НМР О.В.Мануйлова 

Переглядів: 321 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук
Календар
«  Вересень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Наш фейсбук
Архів записів