Неділя, 19.05.2024, 02:39
Вітаю Вас Гість | RSS

Мусіївський ЗЗСО І-ІІІ ступенів

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 118
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2017 » Червень » 25 » Літо, літечко… Золота, чарівна для дітей пора!
22:12
Літо, літечко… Золота, чарівна для дітей пора!

З 29.05.17 р. по 16.06.17 р. в Мусіївському НВК працював пришкільний табір відпочинку «Сонячна країна» на чолі з начальником табору Тищенком Євгеном Олександровичем, де оздоровилося 30 учнів 1-8, 10 класів. Усі учні були поділені на два загони: « Flowers» та «The shining sun».

Кожен день у таборі мав свою назву: День загону, День екології, День захисту дітей, День символіки, День краси та інші. Майже всі заходи проходили у вигляді змагань між двома загонами.

Робота табору розпочалася 29.05.2017 року урочистою лінійкою «Сонце посміхається, дитячий табір відкривається!». Опісля відбулися організаційні збори загонів, на яких було обрано командира табору (Бондар Анастасію), командирів загонів (Фугу Дарину та Пройдисвіта Ярослава) та ознайомлено з правилами поведінки в таборі.

На День загону діти презентували кожен свій загін. Дуже вразило те, що діти проявили креативність, творчий підхід під час представлення загонів.

Дуже цікавим та змістовним був Екологічний турнір знавців природи, який провела вчитель географії Хрипко І.П. на День екології. Змагалися дві команди. Конкурси були цікаві, різноманітні. Діти залишилися дуже задоволені.

На День захисту дітей відбувся святковий конкурс-концерт «Наша школа має таланти!», де діти дійсно проявили себе як маленькі артисти. Конкурс провела практичний психолог Мусіївського НВК Юсіфова Н.В. і проходив він у чотирьох номінаціях: танцювальний, творчий, акторська майстерність та кращий читець. Змагання були індивідуальні(по два учасника від кожної команди на кожен конкурс). Діти були в захваті від свята, зарядилися позитивними емоціями, а переможці були нагороджені грамотами.

02.06.17 р. у таборі був Днем символіки. Діти прийшли у вишиванках. У цей день переглянули презентацію «Герб, Прапор, Гімн – державні символи України», приклавши руку до серця, врочисто виконали Державний Гімн України, а потім учитель української мови та літератури Курка І.І. провела конкурс «Україна – це я». Змагання проходило індивідуально. Запитання були різнопланові: це і символи України, і видатні українці, і визначні місця, і чудеса України і т.п. Багато дітей проявили свої змістовні знання,але переможцем стала учениця 7 класу Фуга Дарина і була нагороджена грамотою.

Усі ми знаємо, що спорт – це здоров’ я. Велика увага в таборі приділялася спортивним іграм, естафетам та змаганням, які проводив учитель фізкультури Тищенко Олександр Олександрович.

Так ведеться у нашому житті, що казки, мабуть, полюбляють і дорослі, і малі. І тому не дивно, що День казки в таборі запам’ятали всі. Вчитель початкових класів Шлапак Л.В. провела дуже захоплюючу вікторину «Впізнай казку», де діти проявили свою обізнаність щодо українських казок. А потім кожен загін творчо проінсценізував казку «Ріпка». Всі учасники дійства отримали масу задоволення.

Недаремно в народі кажуть, що краса врятує світ. У День краси, який провели вчитель англійської мови Дмитренко Н.А. та практичний психолог Юсіфова Н.В., після багатьох цікавих конкурсів було обрано Міс та Містера табору – Стригу Крістіну та Лисенка Владислава. .

Музика відіграє величезну роль у житті кожної людини. Тож недаремно 12 червня був Днем музики. Курка І.І. провела Музичну вікторину з конкурсами «Інтелектуальний», «Угадай музичні слова», «Хто швидше», «Угадай мелодію», «Хто кого переспіває». Вікторина пройшла у веселій, доброзичливій атмосфері та було дуже приємно почути, що діти знають дуже багато українських пісень.

Пригоди, пірати завжди вабили своєю таємничістю. Тож не дивно, що в День піратів діти із величезним захопленням стали учасниками гри - квесту «Пригоди піратів» (Дмитренко Н.А).

«Хай звучить веселий сміх, щоб гарний настрій був у всіх». Саме під такою назвою пройшло свято у День гумору, яке провела Хрипко І.П. Після проведених захоплюючих конкурсів і діти, і вихователі табору отримали заряд бадьорості, позитивні емоції та пречудовий настрій.

16 червня 2017 року на святковій лінійці відбулося урочисте закриття пришкільного табору відпочинку «Сонячна країна», де були підведені підсумки роботи табору. Після лінійки діти відвідали Кінний театр у селищі Міловому. Вони отримали незабутні враження від цієї поїздки.

Діти залишилися дуже задоволені роботою табору.

Звіт підготував начальник табору Тищенко Є.О.

Переглядів: 365 | Додав: Admin | Рейтинг: 4.7/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук
Календар
«  Червень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Наш фейсбук
Архів записів