Неділя, 19.05.2024, 09:20
Вітаю Вас Гість | RSS

Мусіївський ЗЗСО І-ІІІ ступенів

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 118
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2019 » Травень » 19 » Квест «Пригоди першокласників у країні Букварії»
20:00
Квест «Пригоди першокласників у країні Букварії»

Шлях навчання, шлях  освіти …

Легше він з роками.

Перший крок зробили діти –

Найскладніший самий.

 

Не таємниця, що найбільше найрізноманітнішої, найновішої, найцікавішої і найпотрібнішої інформації дитина отримує саме в перший рік свого навчання у школі. Свято Букваря –  здавалося б, невеличкий, але дуже важливий крок у житті першокласників. Відтепер вони  вміють читати та писати, і ніщо не зупинить їх у захоплюючій подорожі Країною Знань!  

10 травня  у нашій школі пройшов квест «Пригоди першокласників у країні Букварії». Щоб отримати подарунки від Букваря , учням довелося розгадати таємниче місцезнаходження скриньки. Для цього першокласники шукали конверти із завданнями, які знаходилися у різних куточках шкільного приміщення : в їдальні,  бібліотеці,  спортзалі тощо. Пройшовши вдало випробування, на кожній станції діти отримували  по одній літері. «Букварик» випробовував кожного учня 1-го класу на міцність знань . Наприкінці заходу учні склали слово із отриманих букв і знайшли подарунки. Завершилося свято веселою музичною фізкультхвилинкою, в якій прийняли участь усі присутні діти.

              До свята  першокласники на чолі з класним керівником Шлапак Л.В. готувалися особливо старанно. І як результат - перед присутніми розгорнулося святкове дійство. Казкова атмосфера, гуморески, веселі пісні, запальні танці,  які не залишили байдужими нікого.       

На свято завітали гості. Це учні початкових класів, батьки, бабусі, братики й сестрички. А маленькі першокласники продемонстрували, чого вони навчилися протягом свого шкільного року, за що і отримали у подарунок книжки та святковий торт.

         Свято закінчилося, але шлях до знань тільки розпочався. І це свято – перша сходинка у шкільному житті, яку першокласники подолали разом із своєю першою учителькою.

Переглядів: 204 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук
Календар
«  Травень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Наш фейсбук
Архів записів