Неділя, 19.05.2024, 08:38
Вітаю Вас Гість | RSS

Мусіївський ЗЗСО І-ІІІ ступенів

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 118
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

Головна » 2016 » Листопад » 15 » Якщо не я, то хто ж?
20:36
Якщо не я, то хто ж?

Кажуть, що життя – це найдорожче, що є у людини. Проте серед нас є герої, які готові пожертвувати, не вагаючись, цим найціннішим даром.

14 листопада 2016 року в Мусіївському НВК  в рамках проекту «Підтримай воїна АТО: з Україною в серці»  відбулася  зустріч  з воїнами АТО. Саме їм, хоробрим і мужнім захисникам, була присвячена літературно-музична композиція.

Зала святково прикрашена: Державний прапор, вишивані рушники, виставки малюнків та валентинок воїнам АТО. На почесному місці – запрошені  захисники: Гасанов Артем Абітович, Євдунова Тетяна Георгіївна, Євдунов Дмитро Сергійович, Плотніков Роман Юрійович, Носуля Анатолій Олексійович, Пасічник Микола Михайлович, Пасічник Олексій Іванович, Щербаков Віталій Леонідович, Рашкулець Олександр Олександрович, Медведєв Сергій Вікторович.

На свято завітали  гості: вчитель Червоноградського НВК зі Львівщини  Криштопа Ольга Іванівна,  головний спеціаліст відділу освіти Міловської РДА Луценко Яна Сергіївна. 

Багато молодих юнаків довели свою любов і відданість Батьківщині, віддавши своє життя заради своєї Вітчизни. Їх подвиг –  це приклад великого героїзму. Світла їм пам'ять. Героїв АТО вшанували хвилиною мовчання.

Потім слово  для привітання надали заступнику директора з НМР Мусіївського НВК Мануйловій Олені Василівні, яка ознайомила всіх присутніх із заходами, які проводилися та проводяться в рамках проекту «Підтримай воїна АТО: з Україною в серці», подякувала почесним гостям за те, що вони знайшли час і завітали на свято.

Програма свята була дуже насиченою. Увазі гостей було представлено презентацію «Рідний край»,  танець «Прошу неба і землі» (учні 2–5 класів), танець від  вихованців дитячого садочка «Калинка», танцювальну композицію «З Україною в серці», яку виконали дівчатка 9-11 класу та вчителі нашої школи Хрипко Ірина Петрівна, Дмитренко Наталія Андріївна та Юсіфова Наталія Вікторівна. Учні 9 класу виконали вірш нашого поета-земляка Володимира Сосюри «Любіть Україну» на фоні демонстрації відео  мальовничих куточків України. Зачарували своїм співом дівчатка 5 класу Новохатська Олександра, Яблуновська  Діана та Шевченко Карина, які  виконали пісню «Та червона калина»,  та Стрига Крістіна (1клас) та Новохатська Олександра (5 клас) піснею «За квітучі гаї». Хлопчики 3 класу Плотніков Данило та Ляшенко Іван майстерно представили інсценізацію пісні «Маленькі козаки».

У виконанні педпрацівників Мусіївського НВК Мануйлової Олени Василівни, Осінцевої Світлани Володимирівни та Кривульчак Тетяни Іванівни  прозвучали пісні «Луганщина», «Мамина сорочка», «Віночок українських пісень». Хрипко Марія розважила всіх присутніх жартівливою піснею «Баба та журавель».

У кінці свята  слово надали всім бажаючим воїнам АТО.

Закінчилася літературно-музична композиція піснею «Розкажу про Україну», яку виконала учениця 11 класу Шавронська Катерина.

Потім усіх гостей свята було запрошено на екскурсію до шкільного музею, де створено куточок «Мій тато захищає Батьківщину. Слава героям!». Екскурсію провів учитель історії та права Мусіївського НВК Тищенко Євген Олександрович разом з учнями 11 класу  Рашкульцем Андрієм та Хрипко Вікторією.

Хай живуть герої України у серці кожної людини!

Підготувала  вчитель української мови та літератури  Курка Ірина Іванівна                                    

Переглядів: 431 | Додав: Admin | Рейтинг: 4.5/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук
Календар
«  Листопад 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Наш фейсбук
Архів записів