Неділя, 19.05.2024, 00:16
Вітаю Вас Гість | RSS

Мусіївський ЗЗСО І-ІІІ ступенів

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 118
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2017 » Листопад » 4 » Гра – квест «Азбука краси та бадьорості»
19:55
Гра – квест «Азбука краси та бадьорості»

У рамках Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек – 2017  в школі відбулася гра – квест «Азбука краси та бадьорості». В ній прийняли участь учні 5 – 10 класів.

Гра розпочалася. Учасників гри привітали самі боги: Зевс, Афродіта та Феміда. Націлили всіх на перемогу та оптимізм.

Потім учасники гри поділилися на три команди, отримали маршрутні листи і ознайомилися із правилами гри. На кожній із шести станцій: «Без права на помилку», «Мелодія здоровʼя», «Танцювальний марафон», «Майстерня здоровʼя», «Зрозумій мене», «Спортивна. Рух – це життя» команди виконували завдання. За правильне його виконання отримували частину пазлу. В кінці квесту кожна команда повинна була зібрати всі частини пазлу і скласти цілий пазл. На іншому боці пазлу було написано слово-код. Команда повинна його прочитати і сказати ведучому квеста. За це вони отримували карту, де було намальовано місце схованого кладу.

Мета команд – виконати всі завдання та знайти першими приз. Приз схований у надійному місці. Але приз не один. Був приз і за друге місце, і за третє. Він також схований, і тому команда, що впоралася другою чи третьою, повинна була також відшукати свій приз.

По проходженню всіх етапів квесту учасники команд зібралися в залі для оголошення результатів. Для зачитання своєї частини вислову слово мала команда «Народжені перемагати»,  яка  першою прийшла до фінішу і отримала найбільшу кількість балів, другою прийшла до фінішу команда «Боги», третьою – команда «Олімп». Отже, наша сила в єдності (ведуча зачитує вислів вцілому). Відбулося нагородження переможців грамотами.  

Ведуча Коломієць Лариса Іванівна подякувала всіх учасників гри за проявлену кмітливість, фантазію і творчість, за те, що показали знання і любов до змагань.

Всі довели, що в житті може бути багато інтересів. Відпочивати потрібно активно і цікаво, а також вести здоровий спосіб життя

 

Переглядів: 423 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.5/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук
Календар
«  Листопад 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Наш фейсбук
Архів записів