Неділя, 19.05.2024, 00:16
Вітаю Вас Гість | RSS

Мусіївський ЗЗСО І-ІІІ ступенів

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 118
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2015 » Березень » 23 » Фестиваль Дружин юних пожежних
20:39
Фестиваль Дружин юних пожежних

 

19 березня в актовій залі  Новострільцівського НВК відбувся районний  фестиваль Дружин юних пожежних. Приймали участь команди ДЮП: Мусіївського НВК, Великоцької ЗОШ l-lll ст, Новострільцівського НВК та Міловської гімназії. Команди змагалися за право називатися кращою Дружиною юних пожежних району. Організатори фестивалю - відділ освіти Міловської  РДА -  приготували для переможців спеціальні призи, грамоти та солодощі..  

         Як  поводитися у різних надзвичайних ситуаціях, які правила безпеки життєдіяльності потрібно знати, щоб уникнути біди, бадьоро, дотепно та з гумором розповідали на сцені юні рятівники.   Учасники районного етапу Дружин юних пожежних готувалися до цього заходу, як до справжнього свята.

Вже у першому конкурсі «Візитка» діти представили свою команду та продемонстрували профілактичну роботу щодо навчання однолітків правилам поводження під час виникнення надзвичайних ситуацій.

Наступний конкурс «Рятувальна мотузка». Учасникам за 30 сек. потрібно правильно зав’язати один із рятувальних вузлів.

У цікавій боротьбі проходив конкурс «Безпека у лісі», у якому наш учасник команди «Гідрант» - Валерій Шарко, абсолютно правильно дав назву усім «дарам лісу» та  впевнено вказав їстівні вони чи отруйні.   

У впертій боротьбі проходив конкурс «Ситуація», суперництво йшло за кожен бал.   Представникам всіх команд вдалося швидко та правильно відповісти на усі поставлені у білетах запитання та показати, як правильно діяти у різних надзвичайних ситуаціях.

Найбільш видовищним видався останній вирішальний конкурс - «Домашнє завдання». Вболівальники активно підтримували  свої улюблені команди.   Юні рятівники   команд  дотепно та з гумором відобразили проблему щодо дотримання пожежної та техногенної безпеки .

Також був конкурс плакатів на тему «Надзвичайна ситуація», які демонструвалися в холі перед початком конкурсної програми.

За сумою усіх конкурсів, перше загальнокомандне місце посіла команда ДЮП – Міловської гімназії. Друге місце  дісталося команді ДЮП Мусіївського НВК «Гідрант» .  

Організатори заходу під аплодисменти нагородили переможців районного фестивалю Дружин юних пожежників цінними подарунками, грамотами та короваєм.

 

Переглядів: 509 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук
Календар
«  Березень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Наш фейсбук
Архів записів