Субота, 18.05.2024, 23:33
Вітаю Вас Гість | RSS

Мусіївський ЗЗСО І-ІІІ ступенів

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 118
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2019 » Липень » 2 » Дитинство з юністю у парі танцює перший ніжний вальс…
09:11
Дитинство з юністю у парі танцює перший ніжний вальс…

Надворі літо…  Наше тепле літо…

В якому радість й смуток водночас.

Ось-ось здійсниться заповітна мрія,

Світ невідомий кличе в далеч нас!

25 червня в Мусіївському НВК відбувся випускний вечір. День розставання зі школою, рідними, затишними стінами, гомінкими коридорами, щирими друзями, добрими наставниками, люблячими батьками. Залишились позаду казково-незвіданий світ пізнання,  щире спілкування,  до болю знайома мелодія останнього шкільного дзвінка. 13 одинадцятикласників у щасливу дорогу проводжала уся шкільна родина.

На початку свята за доброю українською традицією батьки піднесли своїм подорослівшим дітям духмяний коровай як символ турботи та захисту від знедолень.

Урочистий захід був організований у формі святкової телепередачі «Перемикаючи канали», де гостям були представлені  випуски «Світського життя», програми «Підсумки», «Мастер-шеф» з рубрикою «Рецепти щастя», шоу «Танцюють всі».

Зі словами привітання звернувся до випусників також Мусіївський сільський голова Віктор Жихарєв.

Хвилюючою була мить вручення свідоцтв про здобуття повної загальної середньої освіти  випускниками 2019 року. Директор школи Вадченко Л.В. привітала колишніх учнів та побажала здійснення найзаповітніших мрій. Кожен випусник разом із батьками підіймався на сцену за першим важливим документом, що засвідчував перехід у доросле життя. В цьому році один з випускників здобув свідоцтво з відзнакою та срібну медаль – Пройдисвіт Андрій.

Слово отримали і випусники. Вони подякували вчителям і батькам за довгі роки навчання, за підтримку та турботу. У своєму виступі одинадцятикласники показали фільм про своїх наставників-учителів, радо дарували квіти, станцювали ніжний та чутливий вальс.

Із словами напутнього привітання звернулися до своїх учнів перша вчителька Олена Лазуренко та класний керівник Світлана Осінцева.

Цікавою, зворушливою несподіванкою став виступ батьків «Кохана, ми випускаємо дітей!»

Перший світанок дорослого життя вже колишні учні школи зустріли у тісному дружньому колі, загадавши найщиріші бажання та мрії.

Хай доросле самостійне життя випускників буде сповнене радістю, щастям, творчою працею, зігріте теплими ласкавими промінцями сонечка під мирним небом! В добру путь!

Класний керівник Світлана Осінцева

 

Переглядів: 203 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук
Календар
«  Липень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Наш фейсбук
Архів записів