Понеділок, 06.05.2024, 04:36
Вітаю Вас Гість | RSS

Мусіївський ЗЗСО І-ІІІ ступенів

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 118
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2022 » Лютий » 4 » День Безпечного Інтернету
13:46
День Безпечного Інтернету

У наш час особливо важливого значення на­буває інформація. Усе частіше потрібне володін­ня швидкими й точними даними про предмет ді­яльності. Найбільш зручним способом одержання й передачі різноманітної інформації є використан­ня глобальної мережі Інтернет, яка може бути як всесвітньою енциклопедією, що об’єднує інформаційні ресурси всього світу, так і  зловісною павутиною, яка губить людей.

Другий вівторок лютого в світі оголошено Міжнародним Днем безпечного Інтернету.   В 2022 році  ця дата припала на 08 лютого. Щорічна кампанія, яка проходить  в Україні за підтримки Європейської комісії,  покликана привернути увагу суспільства до проблеми безпечної поведінки в Інтернеті, розказати батькам про ті ризики, на які можуть натрапити діти та підлітки в глобальній мережі, та як захистити себе від цих ризиків.

Протягом лютого у школі проходитиме  акція «Безпека дітей в Інтернеті». 

На початку тижня діти та підлітки можуть отримати можливість ознайомитися із основними правилами Інтернет-безпеки та Інтернет-етики, із цікавими фактами щодо використання мережі, розміщеними в інформаційному куточку «Ми – за безпечний Інтернет». Для постійного користування  створено  «кейс» корисних Інтернет-посилань  для вчителів, учнів та їхніх  батьків.

День безпечного Інтернету в Україні класні колективи відзначатимуть шляхом проведення он-лайн годин спілкування  на тему «Інтернет очима дітей», випуском   інформаційних стіннівок, постерів, буклетів, коллажей«Мережева етика», “Безпека дітей в інтернеті”, “Мережа як стиль життя”.  Для школярів організовано відеолекторій «Ігроманія» з подальшим його он-лайн обговоренням. 

Переглянути навчальні мультфільми можна за посиланнями:SAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURES

https://www.youtube.com/watch?v=gn7ts37TUTU

https://www.youtube.com/watch?v=oaAASnMKUkU

    

Переглядів: 215 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук
Календар
«  Лютий 2022  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28
Наш фейсбук
Архів записів