Неділя, 19.05.2024, 07:54
Вітаю Вас Гість | RSS

Мусіївський ЗЗСО І-ІІІ ступенів

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 118
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Червень » 20 » Червневий день відлунює святково...
18:02
Червневий день відлунює святково...

13 червня 2014 року в Мусіївському НВК відбулося свято з нагоди вручення першого документа про освіту – свідоцтва про базову загальну освіту. Винуватцями свята стали 10 учнів 9 класу Мусіївського НВК. На ньому були присутні вчителі, батьки та родичі випускників.

                Червневий день відлунює святково,

                  І сміх, і квіти, й гомін голосний…

                 Зібрало нині свято нас чудове

                 Святковий бал ваш – перший бал ваш випускний.

Саме такими словами розпочалося свято. Адже це,дійсно, перше свято випускників, їхнє прощання з дитинством. Потім  зі словами привітання до дітей звернулася  директор Мусіївського НВК  Вадченко  Людмила Вікторівна. Саме вона  урочисто вручила  дітям їх перший документ про освіту. Далі зі словами привітання до вчителів, працівників НВК, батьків   звернулися випускники. Теплі, щирі вітання, слова подяки лунали на адресу вчителів навчального закладу. Саме їм, людям, які віддавали дітям частинку свого серця, душі, своє тепло, діти зробили невеликий музичний подарунок – пісню «Вчителі» у їхньому виконанні, а також від щирого серця подарували вчителям квіти. З теплотою випускники привітали і подякували  і тих, хто готував їм смачні обіди, хто робив школу охайною та чистою, хто дбав про те, щоб дітям було тепло й затишно, хто привозив і відвозив дітей з інших сіл, хто охороняв  заклад    вночі, хто вболівав за все  у НВК. Це кухарі, техпрацівники, оператори котельні, водій, сторож  та їх незамінний керівник  - завгосп. Їм діти  також вручили квіти.

  І, звичайно, найкращі, найщиріші вітання лунали від дітей своїм найдорожчим, найріднішим людям – батькам. З  найкращими  побажаннями   своїм дітям від імені батьків виступила Тищенко Світлана Володимирівна.

    А закінчилося свято знаменною піснею «Детство», адже дитинство позаду, попереду не менш прекрасна пора – пора Юності.

      Хай щастить вам, дорогі випускники! 

Переглядів: 510 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 Первый_учитель  
0
   
Дорогі випускники! Вітаю з отриманням першого  документа - свідоцтва. Мені за Вас і радісно, і сумно. Радісно - за отриманий перший документ, а сумно - Ви стали майже дорослими і скоро покинете стіни нашої школи. Бажаю Вам гарно відпочити влітку і чекаємо Вас 1 вересня до нас в школу.  
                                                    Ваша перша вчителька.


Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук
Календар
«  Червень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Наш фейсбук
Архів записів