Субота, 18.05.2024, 22:05
Вітаю Вас Гість | RSS

Мусіївський ЗЗСО І-ІІІ ступенів

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 118
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2015 » Травень » 11 » Автомарш
18:45
Автомарш

30 квітня у село Мусіївка прибули учасники автопробігу.
Автомобільний кортеж під'їхав до Алеї Героїв, де при масовому скупченні учнів, вихованців Мусіївського НВК та жителів села відбувся урочистий мітинг. З вітальним словом до гостей звернувся голова районної ради ветеранів Половинко Віктор Олексійович. Він зазначив, що "автомарш – це наша мізерна данина пам'яті і вдячності солдатам Великої Вітчизняної війни, які відстояли рідну землю". У своєму виступі закликав усіх присутніх берегти мир на рідній землі і завжди пам'ятати про те, якою ціною дісталася перемога у Великій Вітчизняній війні і робити все, щоб фашизм ніколи більше не прийшов на нашу землю. Ми повинні бути вдячні нашим предкам, які воювали і гинули за нас.
На завершення мітингу всі учасники вшанували пам'ять загиблих у війні хвилиною мовчання та поклали квіти до братської могили.
Тисячі односельців віддали своє життя за те, щоб ми з вами могли жити і працювати. Це Велика Перемога не тільки наше минуле, але і запорука нашого великого справжнього майбутнього. Низький уклін тим людям, які віддали своє життя і молодість заради нашого з вами щастя. Низький уклін ветеранам, які живуть зараз. Ми вас пам'ятаємо і любимо, велике вам спасибі.
Організаторам цієї акції хочеться висловити щиру вдячність за те, що вони дали змогу усвідомити величність подвигу наших героїв, відчути свято Перемоги – це свято зі слізьми на очах, радісне і гірке. Радісне, бо принесло на нашу землю мир, гірке, бо ціна цієї радості – життя мільйонів наших співвітчизників. Мільйони радянських солдатів віддали своє життя заради того, щоб сьогодні ми жили у вільній щасливій країні.
Ми завжди будемо пам'ятати про них. Ми зробимо все, щоб пам'ять про День Перемоги була нескінченно вічної, це справа всього нашого народу. Ми докладемо всіх зусиль, щоб наша молодь знала ціну цієї перемоги, пам'ятала про неї і завжди пишалася тими, хто її здобув для нас!

                                                                           

Переглядів: 408 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук
Календар
«  Травень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Наш фейсбук
Архів записів