Неділя, 19.05.2024, 09:42
Вітаю Вас Гість | RSS

Мусіївський ЗЗСО І-ІІІ ступенів

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 118
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Вересень » 3 » 1 вересня
15:35
1 вересня

1 вересня – особливий день для школярів. Забувши про відпочинок та безтурботне літо, вони з посмішками на обличчях крокують до  школи на перший в цьому навчальному році урок.
Напередодні першого уроку в Мусіївсьому НВК відбулась святкова лінійка. Цього року наша маленька країна знань поповнилась новими учнями. Першокласники на чолі з класним керівником Дмитренко Оксаною Володимирівною, робили свої перші несміливі кроки на стежині розумного, доброго, вічного. Схвильовані батьки допомагали їм у цьому та виголосили побажання учням та вчителям.

На святковій лінійці були присутні гості: Лимарь Галина Іванівна – завідуюча Міловським районним методичним кабінетом, Мірошник Микола Олександрович – Мусіївський сільський голова, депутати районної ради Колган Ігор Васильович та Тищенко Олександр Олександрович, Літвінов Юрій Олександрович -  директор приватного підприємства ВКК «Альонка»,приватні підприємці – Дмитренко Сергій Володимирович та Кривульчак Петро Петрович. Вони подарували дітям іграшки та спортивне спорядження.

За традицією в урочисті та святкові дні учні школи покладають квіти до пам’ятника односельчанам, які загинули в боях за свободу і незалежність нашої Батьківщини. Право покласти квіти надалось кращим учням Максімову Тимофію, Євдунову Денису, Ігнатенку Сергію, Кривульчак Анастасії.

Лінійку відвідали також ветерани педагогічної праці: Лисенко Михайло Андрійович, Тищенко  Світлана Володимирівна, Васькіна Тамара Миколаївна, Халімоненко Алла Іванівна , Пасічник Віра Василівна.

Продовжила лінійку директор школи Вадченко Л.В., яка привітала всіх зі святом та побажала наснаги й успіхів.

Не змогли не виголосити прощального слова ті, для кого цей перший дзвоник пролунав в останнє –11-класники. Для них це особливий дзвін, адже він символізує відлік останнього року до закінчення безтурботного шкільного життя. Право надати перший                         дзвоник надається випускнику Кучеренку Станіславу та першокласниці Дмитренко Анастасії. Цей урочистий момент офіційно розпочав новий навчальний рік. Успіхів учням, терпіння вчителям та гордості за своїх дітей батькам!

Переглядів: 513 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук
Календар
«  Вересень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Наш фейсбук
Архів записів